Carmen Kähr

Kinkisime raskekujulist diabeeti põdevale Carmenile jõuludeks robottolmuimeja

Jõulud on lisaks lugematute kingituste tegemisele ning lähedastega ajaveetmisele ka ajaks, kus teha head ning aidata teisi. Eriti neid, keda on elus tabanud märkimisväärselt suuremad raskused kui teisi. Nii otsustasime ka Mybotis jõuluaegse heategevuskampaania käima lükata ning aidata neid, kes seda enim vajavad. Või vähemalt ühte neist.

Seekord otsustasime appi tulla Carmenile, kes põeb juba 23 aastat I tüüpi diabeeti ehk suhkruhaigust. Otsustasime Carmenile, kellel muuseas on ka 27. detsembril sünnipäev, kinkida tuliuue Proscenic 850T robottolmuimeja.

Tänaseks on suhkruhaigus kahjustanud kogu Carmeni keha, mille tagajärjel on 31-aastane naine 100% töövõimetu ning raske liikumispuudega. Lisaks sellele vaevab teda ka märkimisväärne nägemispuue.

Carmeni neerud ei tööta juba üheksa aastat ning ta saab haiglas neli korda nädalas dialüüsravi, mille iga sessioon kestab neli tundi. Samuti on kahjustunud tema jalad (tundetus, luukadu ja haavandid) ning ta on sunnitud nüüdseks juba kolm aastat 95% ajast ratastoolis või karkudega veetma. Tema loo kohta saab natukene lisainfot ka 2019. aastal tehtud Ringvaate loost (alates 37:00).

Robottolmuimeja on Carmenile suureks abiks ning võimaldab naisel oma kodu korras hoida isegi siis, kui ta seda ise teha ei suuda. Robottolmuimeja oli tema kodus ka varem, kuid see oli juba päevi näinud ja andis viimaks oma otsad. Tulenevalt vähestest võimalustest lisaraha teenimiseks pole Carmenil võimalik endale ise uut soetada ning siinkohal tulimegi appi meie.

Carmenil on kodus neli kassi, kes talle igas mõttes tuge pakuvad. Need lõbusad ning omanäolised sellid vajavad enda tagant aga pidevat koristamist ning ausalt öeldes on raske hoomata, kui palju nad kambakesi karvu ajada võivad. Robottolmuimeja on loomakarvade koristamisel suurepäraseks abiliseks.

Aita ka Sina

Lisaks robottolmuimeja kinkimisele otsustasime Carmenit enamgi aidata ning annetame 5% igast sooritatud müügist, mida oma veebilehel alates 10. detsembrist teeme, just sellele vaprale naisele. Kui mõtled robottolmuimeja soetamise peale ning sooviksid samuti Carmeni tegemistele õla alla panna, siis ole hea ning kasuta ostu vormistamisel boonuskoodi “CARMEN” ning anname 5% tuludest temale.

Võidad ka Sina, sest sooduskood annab Sulle soodustust 5% ulatuses.

Oma uue abilise valimist alusta siit.

Soovime Sulle kogu mybot.ee meeskonna poolt rõõmsaid ning rahulikke pühasid 🙂

*Koodiga on võimalik oste sooritada kuni 31.12.2020 (kaasaarvatud)
*Artiklis kasutatud foto: Kaspar Saaremets

Lõpetuseks ka video, kuidas Carmen oma uut koduabilist avastab:

Mybot.ee on kolinud!

Kõik meie tuntud tooted ning teenused on leitavad uuelt veebilehelt.


Alates 2024. aastast tegutseme uuel veebilehel: https://robotec.pro/et/

This will close in 20 seconds

Scroll to Top